Herstel Scoliose vooraf gegaan door spit


Herstel Scoliose vooraf gegaan door spit

Hieronder heb een beeld getracht te schetsen van de gevolgen van een spitaanval en het herstel van een Scoliose met de dorn methode.
Door een ‘verkeerde’ beweging kan het plotseling in de rug schieten. Dit kan zo ernstig zijn, dat u zich niet meer kunt bewegen van de pijn. De pijn kan zo hevig zijn dat u bijna niet meer slaapt, er 15 min. over doet om om de rand van uw bed te komen en op te staan!
Bij de kleinste beweging trekt er een scherpe pijn door de onderrug, billen en eventueel lies. Het lopen, zitten en liggen zijn niet meer vanzelfsprekend. Zo’n aanval is sterk invaliderend en heeft tijd nodig om te genezen.

Binnen een week zal het lichaam zich aanpassen en is de kans groot dat er een zijwaartse kromming in de wervelkolom ontstaat. Dit wordt mede veroorzaakt doordat u een houding aanneemt die de minste pijn veroorzaakt.

De Dorn methode helpt hierbij het genezingsproces te versnellen, zodat u zich sneller weer in staat voelt om te bewegen.

Hieronder ziet u de gevolgen van een acute spitaanval. De gevolgen zijn goed behandeld met de dorn behandeling en e rug is weer volledig recht geworden:

Scoliose in S vorm