PINO produkten


PINO produkten

In onze praktijken gebruiken wij alleen het beste. Daarom hebben wij gekozen voor het duitse topmerk PINO.

Zij vervaardigen al sinds 1904 100% natuurlijke en kwalitatief hoogstaande produkten, zoals: massageolie, lichaamsolie, huidverzorging, sauna, douche e.d.

Wij gebruiken in onze praktijken st. janskruidolie wat een ontkrampende werking heeft (geschikt voor dorn behandeling) maar ook enkele massagelotions met verrassende geuren zoals karnemelk en mandarijn, jasmijn of grapefruit.

Niet alleen gebruiken wij deze produkten, maar zijn ze ook los verkrijgbaar!

Op dit moment op voorraad:

 • PINO warmtebalsam
  De PINOFIT warmende balsem met duidelijk diep inwerkende formule, voor een warm gevoel van welbehagen aan je huid. Door toevoeging van kostbaar calendulaextract, revitaliserende abrikozenpitolie, rustgevende amandelolie en vitamine E krijgt je huid de verzorging die ze verdient.
 • PINO koelgel
  Verzorgende PINOFIT® koelgel zorgt door de muntolie en menthol voor een aangenaam aanvoelende verkoeling.
  Zeer prettig bij vermoeide benen en bij blessures zoals kneuzingen, verstuikingen, hematomen en sportblessures.
 • PINO sport en benen balsem
  Het extract van de rode kastanje, bekend door zijn aderenverstevigende eigenschappen, in combinatie met het extract van de rode wijnranken en muntolie zorgt voor een aangename ontspanning.Het balsem is uitermate geschikt voor verfrissende massages na het sporten, bij ontsierde aderen en als verzorging van vermoeide en zware benen
 • PINO lichaamsolie berk
  100% NATUURLIJK. Hoog actieve antioxidanten beschermen de huid intensief en geven deze extra stevigheid.Verwen uw huid zoals een bloesem, zacht en teder, dankzij de kostbare natuuroliecompositie. De professionele massageolie overtuigt door zijn zeer rijke karakter en excellente grip. Het beauty geheim van de waardevolle berk ligt verborgen in de regenererende componenten die de planten tegen de extreme levensomstandigheden in de koele regio’s beschermen. 100% NATUURLIJK!
 • PINO Slaapkussen Dream Me! Een ergonomisch hoofdkussen ideaal voor zij en rugslapers Slechts € 59,-
  lichaamsolie berk
 • VOOR MEER INFORMATIE KIJK OP PINOSHOP