Over Charles Dekker


Over Charles Dekker


charles dorn behandelaar in heemskerk

Charles Dekker (1963) heeft na jaren als zelfstandig pensioenspecialist, ten gevolge van een auto-ongeval in 1998 zijn koers drastisch moeten wijzigen, omdat bleek dat er meer aan de hand was dan door de artsen als specifiek werd bestempeld. Het gevolg was dat hij meer en meer aandacht moest geven aan zijn lichaam en geest, om te zoeken naar een nieuwe balans. Het gevolg was dat hij zijn bedrijf verkocht en er een periode aanbrak van rust en bezinning. Tussentijds heeft Charles gezocht naar allerlei therapieën die de kwaliteit van zijn leven positief konden beiïnvloeden. Hij heeft o.a.ondergaan; manuele en fysiotherapie, mensendieck, orthomanuele geneeskunde, podoloogie, acupunctuur, voetreflexzonetherapie, iriscopie, chinese kruidenthee, electroacupunctuur, voedingssupplementen, reiki, handopleggingen, Chi Neng Qigong, massages, meditaties, mindfullness, aromatherapie, ademtherapie, hartcoherentie….

Hij raakte ‘therapiemoe’, maar kwam na diverse keren met de dorn methode in aanraking te zijn geweest, toch in de verleiding om deze methode te ondergaan. Hierbij merkte hij dat er direkt veel veranderde in zijn lichaam.

Sindsdien heeft hij, al hetgeen hij heeft geleerd en ervaren, kunnen vormgeven in zijn praktijk. Door een grote dosis empathie, ervaring en kennis van zaken, weet hij de juiste dingen te doen op het juiste moment. Hij benadrukt, dat Dorn Methode beslist geen kunstje is, maar een geniaal stuk gereedschap waarmee uitstekende resultaten te boeken en reeds geboekt zijn.

Samen met zijn vrouw Gerda, die voetreflexologe is, bieden zij helpende handen, om met succes de balans in de gekwelde mens te herstellen.