Preventieve behandelingen


Bij One Point vindt u: dorn methode, voetreflextherapie, hypnosetherapie en massages

Hypnosetherapie:

  • Hypnosetherapie Heemskerk

Omdat, naast het bieden van voetreflexzonetherapie, vaak ook de behoefte bestaat om angsten,  fobieën e.d. te behandelen op een effectieve en prettige manier, heb ik (Gerda Dekker) de opleiding voor allround hypnosetherapeute met succes afgerond.

Je kunt vanaf nu ook bij mij terecht voor een hypnosesessie.

Wanneer heb je iets aan hypnose?

Je hebt iets aan hypnose in bijv. onderstaande situaties:

o   Afleren van ongewenst gedrag

o   Angsten, fobieën

o   Burnout

o   Concentratie- en geheugenproblemen

o   Depressieve gevoelens

o   Emotionele uitbarstingen

o   Inzicht krijgen in eigen mogelijkheden

o   Nervositeit en spanning

o   Pijnklachten

o   Psychosomatische klachten, bijvoorbeeld maag­ en darmklachten, hyperventileren

o   Slaapproblemen

o   Stress

o   Trainen van vaardigheden

o   Versterken en/of ondersteunen van een genezingsproces

Wil je nu al meer weten? bel mij dan op 0251 258170…..

Kosten voor een consult zijn € 60,-

  • Coachingsgesprekken:

Soms wil je je wel eens met iemand praten die geen familie, vriend of bekende is. Er zijn wel eens vragen die bij je opkomen waar je mee worstelt, of situaties waar je in verzeilt bent geraakt waar je zo een twee drie geen oplossing voor weet.

Dit kunnen bijvoorbeeld relationele strubbelingen zijn, of wrijvingen op je werk. Maar ook kunnen dit gedachtes zijn op bepaalde momenten in je leven dat je nadenkt over de zin van het leven en bijvoorbeeld gedachtes hebt als: is dit het leven wat ik wil leven?

Ik bied je een luisterend oor, diverse technieken en ondersteuning om je (levens) vragen zo inzichtelijk mogelijk te maken en samen naar antwoorden te zoeken, waardoor je gelukkiger en met meer innerlijke rust je dagelijkse dingen kunt doen.

Hieronder nog een aantal voorbeelden van situaties waarbij een gesprek met mij zinvol, kan zijn:

* relatieproblemen, * een laag zelfbeeld, * niet assertief genoeg, * angst voor verandering, * slechte communicatieve vaardigheden, * disbalans werk vs priveleven, * het beste uit het leven willen halen maar niet weten hoe, * talenten en kwaliteiten willen ontplooien, maar niet weten hoe, * weinig doorzettingsvermogen, * last hebben van faalangst, * problemen met collegae, * problemen met de werkgever, * bedrijfsreorganisatie, * aanpassingsproblemen, * plotseling ontslag, * promotie ambiëren, maar niet weten hoe……..

Voetreflexologie (VRT) is gebaseerd op de gedachte dat lichaam en geest harmonisch met elkaar verbonden zijn en 1-geheel vormen.

 

VRT heeft een positieve uitwerking op uw gezondheid. Een reflexoloog is in staat om met deze techniek zowel de psychische als de fysieke kant van de mens positief te beïnvloeden.

Door het lichaam lopen energiebanen naar de verschillende organen. Door onderdrukte en onverwerkte emoties kunnen er blokkades in de energiestromen ontstaan waardoor de betreffende organen niet naar behoren werken en er klachten ontstaan. Door de reflexzones op de voeten te behandelen kan de verstoorde harmonie weer worden hersteld. Tevens kan ik uw tenen lezen. De stand, vorm e.d. van de tenen vertellen veel over het karakter van de mens. Kijk eens onder het kopje tenentaal.

Goede resultaten zijn bereikt bij o.a:

Huidaandoeningen, hoofdpijn/migraine,maag/darmklachten, schouder/nekklachten, spier/gewrichtspijnen, gewichtsproblemen, depressiviteit e.v.a.

Wilt u meer informatie neem eems contact met mij op en ik vertel u vrijblijvend meer!!

Met vriendelijke groet,

Gerda Dekker

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

16.686 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress