Backjoy helpt rechtop zitten


 bACKJOY LOGO    kantelen    gluteus    activeert

 Backjoy helpt rechtop zitten

Na een testperiode ben ik zeer enthousiast geraakt over het backjoy sit smart zitje. Het is een kunststof zitje, die ervoor zorgt dat je minder doorzakt met de onderrug en moeiteloos rechtop blijft zitten.

De Backjoy:

ACTIVEERT DE CORE-SPIEREN

Door het activeren van je core-spieren maak je deze sterker. Dit helpt je beter te zitten; zodoende vermindert/voorkomt dit de druk/stress op je ruggenwervel welke pijn kan veroorzaken.

ONDERSTEUNT DE GLUTEUS

Ondersteunt de bil-spieren

KANTELT HET BEKKEN

Door het naar voren kantelen van de bekken gaat je lichaam rechter zitten. Dit stimuleert de ruggengraat om de natuurlijk S-curve makkelijker aan te nemen.

Backjoy Testen!

U kunt bij mij de backjoy uitproberen en ik geef direct instructies over het correct gebruiken van de backjoy. Overtuig uzelf! Maar laat het even weten wanneer u komt, in verband met geplande consulten

 

Hoe te gebruiken?

CORRECT

correcte zithouding op de sit smart posture plus

Juiste houding op de sit smart posture plus

Zorg ervoor dat de BackJoy met het handvat naar voren op de stoel ligt (tussen je benen). Zorg ervoor dat je stuitje net boven de rand van de achterkant van de BackJoy komt. Ga “er-op” zitten en niet “er-in”. Je kunt alleen rechtop zitten door je core-spieren te activeren. (ga rechtop zitten, probeer niet te gaan hangen). Zorg dat je voeten op de grond staan en je knieën in een hoek van 90 graden gebogen zijn. Het gepatenteerde design van het zitje ondersteunt de bil-spieren en stelt je in staat je vrij en gemakkelijk te bewegen.

 

INCORRECT

Als je verkeerd gebruik maakt van de BackJoy limiteert dit het effect van de werking. Als je te ver naar voren gaat zitten zal het kuip-design niet het gewenste effect geven en zal het bekken niet naar voren worden gekanteld. Als je te ver naar achteren gaat zitten zal het zitje erg onstabiel worden. Wees ervan bewust dat het zitje niet bedoeld is om er in te gaan hangen/leunen. Activeer je core-spieren door rechtop te gaan zitten. Bij goed gebruik zal je zeker merken dat je houding verbetert!

 

Bij ons op voorraad in 4-kleuren

posture-plus zwart posture-plus rood posture-plus zand posture-plus

PRIJS € 39,- incl b.t.w.     (€ 32,23 excl. b.t.w.)